Select Page

NAČINI PLAĆANJA

Kako bi se što više približili Vašim željama, potrebama i mogućnostima omogućili smo vam nekoliko načina plaćanja:

On Line Plaćanje Karticama

Plaćanje Do 12 rata bez kamata:

– American Express kreditnom karticom (minimalni iznos narudžbe: 100 kn)

– Debitne kartice / kartice tekućeg računa PBZ-a Visa i Maestro (minimalni iznos narudžbe: 100 kn)

– Kreditne kartice Zagrebačke banke: Visa Avenue Mall, Visa Business, Master Card go!, Master Card Gold, Master Card Standard i Master Card Platinum (minimalni iznos narudžbe: 100 kn)

Jednokratno Plaćanje Karticama:

MasterCard

Visa

AmricanExpress

– Prilikom plaćanja kreditnom/debitnom karticom autorizacija se vrši automatski online. Nakon uspješno obavljene autorizacije kupac zaprima putem e-maila potvrdu da je autorizacija uspješno izvršena.

Plaćanje Pouzećem

Uz opciju plaćanja pouzećem omogućavamo Vam da iznos narudžbe podmirite u trenutku preuzimanja pošiljke, kada robu vidite pred sobom.
Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Plaćanje Predračunom

Odabirom plaćanja na ovaj način na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem Internet bankarstva ili nekim od ostalih načina plaćanja (putem pošte, banke, Fine…)
Molim Vas da prilikom plaćanja u rubriku “Poziv na broj” upišete broj Narudžbe po kojoj plaćate
Po zaprimljenoj uplati šaljemo robu sukladno rokovima isporuke navedenim u rubrici Dostava
Ukoliko želite ubrzati proces isporuke molimo vas da nakon uspješno provedene uplate pošaljete na e-mail ili fax kopiju potvrde uplate.

Izjava o Konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Ukoliko za plaćanje koristite kreditnu karticu inozemnog izdavatelja, cijena izražena u kunama konvertirat će se u lokalnu valutu u kojoj inozemni izdavatelj izdaje račun za troškove koji terete kreditnu karticu. Navedena konverzija će biti izvršena primjenom tečaja koji je ugovoren između inozemnog izdavatelja i korisnika kreditne kartice te stoga postoji mogućnost odstupanja iznosa za koji će biti terećena vaša kartica od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Proizvodi na “Akciji”

TIP-KUTINA d.o.o. si uzima za pravo da neovisno snižava cijene proizvoda u web trgovini i maloprodajnoj trgovini.