Search Icon
SKU: 5907808882423

Školska pernica (prazna), Campus, Chevron stripes, Coolpack

Školska pernica (prazna) Campus, Chevron stripes, Coolpack 82423CP

Campus tvrda pernica iz Coolpacka. Prostrana, izrađen od izdržljivog poliestera, savršeno će organizirati pisaći pribor. Zanimljive boje i razni uzorci zadovoljit će i najzahtjevnije!

Pernica ima jedan veliki glavni odjeljak s unutarnjim poklopcem s organizatorom za olovke, bojice i flomastere.

Proizvod je izrađen od izdržljivog poliestera otpornog na prljavštinu. Ukočeni zidovi zaštitit će vaše predmete od oštećenja. Pernica Campus jamstvo je zadovoljstva korisnika tijekom mnogih sezona!

COOLPACK je marka koja između ostalog stvara ruksaci, torbe i koferi, čiji su glavni primatelji mladi i aktivni ljudi. Najčešće ih odabiru djeca i tinejdžeri jer ih roditelji cijene zbog trajnosti. CP logotip na školskom ruksaku jamstvo je najviše kvalitete i funkcionalnosti. Karakteristična značajka proizvoda je mnoštvo uzoraka, boja i modela. Razne neobične boje i uzorci o kojima čak ni filozofi nisu sanjali. Ako više volite prigušene boje, ruksaci su dostupni u tamnijim nijansama, ujednačeni ili sa suptilnim motivom. S druge strane, ako se volite isticati iz mase živim bojama, ponuda uključuje dinamične raznobojne naprtnjače, točkice, ček, također u jarkim bojama. Širok izbor dizajna omogućuje vam da postignete ukus svih koji žele biti u trendu i na vrhu.

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 65€

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana povrat.

8,75 

U cijenu je uključen PDV

Nema na zalihama

Nema na zalihama

Podržavamo kartično plaćanje:

Povezani proizvodi